Online jelentkezés oktatásra

Tisztelt érdeklődők!

Tájékoztató képzéseink megindításáról

A NEKSZT által tartott EKR-oktatások célja az EKR-funkciók használatának alapszintű elsajátítása, az elektronikusan gyakorolható közbeszerzési eljárási cselekmények gyakorlati példák útján történő megismerése mind az ajánlatkérői, mind az ajánlattevői oldalon résztvevő munkatársak és vezetők számára.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Jelentkezőket, hogy az EKR képzési szolgáltatás nyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételek 10.1.2 pontja kiegészítésre került. A módosított ÁSZF 2019. október 2. napjától lép hatályba.

Tisztelt Jelentkezők!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy új képzési időpontok kerültek meghirdetésre.

A képzések megtartása kis létszámú csoport ( max. 10 fő) keretében történik. Az egyes képzési időpontokra a jelentkezéseket a maximális létszám keretéig tudjuk fogadni

A helyek feltöltése a regisztráció sorrendjében történik. Amennyiben az adott időpont a maximális létszámot eléri, kollegáink felveszik a kapcsolatot a jelentkezővel egy másik időpont egyeztetése érdekében.

Jelentkezésüket várjuk sok szeretettel!


Az oktatások kizárólag az alábbi időpont(ok)ban, munkaidőben érhető(k) el (a link(ek)re kattintva jelentkezhet):Díjjegyzék

  1. Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (EKR) felhasználói oktatás (5 kreditpont)
  2. – A képzés díja: bruttó 60.960,- Ft (48.000,-Ft + 27% ÁFA / Fő)

  3. Jogorvoslat és az EKR, speciális hirdetmények, valamint a részben-, vagy egészben az EKR-en kívül lefolytatott eljárások rögzítése az EKR-ben – hirdetmények feladása (3 kreditpont)
  4. – A képzés díja: bruttó 35.560,- Ft (28.000,-Ft + 27% ÁFA / Fő)

  5. Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (EKR) működésével, használatával, az eljárások EKR-ben történő lefolytatásával kapcsolatos átfogó elméleti, gyakorlati oktatás, az EKR aktuális változásai (5 kreditpont)
  6. – A képzés díja: bruttó 60.960,- Ft (48.000,-Ft + 27% ÁFA / Fő)

A fenti árak az étkezés és italfogyasztás ellenértékét nem tartalmazzák.
A képzés díjazására és fizetési feltételeire egyebekben az Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak.

Panaszkezelés módja

Központi telefonszám: (+36-1) 465-8880
E-mail cím: oktatas@nekszt.hu